Prodaja

Građevinska mehanizacija - XCMG Europa

Građevinske mašine XCMGEuropa je deoničko društvo, to je kompanija kćer XCMG koncerna, a njegova glavna delatnost je proizvodnja, distribucija i servis XCMG građevinskih mašina koje odgovaraju zahtevima i standardima EU. Svi modeli proizvedeni od XCMGEuropa su pregledani od strane Nemačkog instituta TUV Rheinland i imaju odgovarajuće certifikate.

 

Postrojenje proizvodi utovarivače, grejdere i valjke u skladu sa najnovijom tehnologijom i ugrađuje originalne komponente poznatih svetskih brendova kao što kao Cummins, ZF, Arvin Meritor, Rexroth, Permco, BEKA-MAX.

 

XCMG je lider u Kini u grani industrije građevinskih mašina. Po visini prihoda rangiran među prve tri kompanije, Xcmg je jedan od proizvođača građevinskih mašina u Kini sa najraznovrsnijom i najkompletnijom gamom proizvoda. Xcmg se može pohvaliti najraširenijom dilerskom mrežom na globalnom nivou i jedan je od najvećih izvoznika kineskih građevinskih mašina , s prvim mestom na rang listi u izvoznim rezultatima za više proizvoda, uključujući auto dizalice, valjake, utovarivače točkaše i motorne grejdere.